Personer

Kontakt information:
Telefon: +45 2018 3388
Email: jan@adv-wittenborn.dk

Baggrund
Jeg blev i 1996 cand.jur. ved Københavns Universitet og modtog min advokatbestalling fra Justitsministeriet den 17. januar 2001.

Siden 1998, hvor jeg startede som advokatfuldmægtig, har en meget betydelig del af mit virke omhandlet konfliktløsning og retssager.

Jeg har således mange års erfaring i netop denne disciplin af juraen og er højt specialiseret i det særlige håndværk, det er at føre retssager ved de danske domstole.

Læs Mere...

Fagligt har jeg gennem årene koncentreret min rådgivning om at yde bistand til erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige myndigheder i forsikrings- og erstatningsretlige forhold.

Mine spidskompetencer inden for dette retsområde omfatter erhvervsansvar, professionelt ansvar og personskader.

I umiddelbar forbindelse med at finanskrisen blev en realitet, fik jeg i 2008 mulighed for ligeledes at beskæftige mig insolvensret i bredeste forstand.

Jeg var i perioden frem til 2015 ansat hos en af de faste kuratorer ved Sø- og Handelsrettens skifteret og har på den måde gjort behandling af sager indenfor insolvensretten til et af mine specialer.

Selvom konkursbehandling i mange henseender handler om afvikling af aktiviteterne i det konkursramte selskab, har en væsentlig del af mit virke tillige omfattet rådgivning af virksomheder selskabsretlige spørgsmål.

Endelig har omsætning af fast ejendom udgjort et væsentligt element i forbindelse med realisationen af aktiver omfattet af konkursen.

Møderet:
Møderet for Højesteret

Sprog
Engelsk

Tilbage

Vi bor her

Top