Inkasso

Mange virksomheder har tendens til mere eller mindre ubevidst at nedprioritere inddrivelsen af udestående fordringer. Det betyder ofte, at kravene mod de dårlige betalere bliver helt eller delvist afskrevet, og derfor går tabt.

Det er helt naturligt, at en virksomhed har mere fokus på fremtidig indtjening end på inddrivelse af udestående fordringer. Inddrivelsen af fordringer mod dårlige betalere vil jo ofte være forbundet med ekstra omkostninger og betydelige mandskabsressourcer. Sådan behøves det ikke nødvendigvis at være!

Hos Wittenborn Advokatfirma har vi sat inkassoprocessen i system med fokus på effektiv inddrivelse for vores kunder. Det er med til at holde advokatregningen nede. Som inkassokunde hos Wittenborn Advokatfirma, skal du samtidig vide, at vi vægter kundetilfredshed og transparens i sagsbehandlingen meget højt. Hos os er det altid kundens behov, der er i fokus.

Det vil derfor være sådan, at ansvaret for sagen ligger hos advokat Jan Wittenborn, som derfor også vil være kundens kontaktperson. Inddrivelsen styres således gennem hele processen af den samme person. Det er vores måde at sikre, at kunden oplever inddrivelsesprocessen som værdiskabende og smidig.

Kontakt os gerne for et uforbindende møde – så kommer advokat Jan Wittenborn på besøg i jeres virksomhed og fortæller mere om vores behandling af inkassosager.

Tilbage

Vi bor her

Top